Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

kuča

14. 4. 2011 14:02
BOhužel ......

:-) V LIberci primátor Korytář asi skončí, spikl se proti němu Syner a bude se s ním soudit za poškozování dobrého jména. Zastupuje je Sokol! Je to šílené ! Samozřejmě se přidali k jeho odvolání i další, které odstřihl od vydatných zdrojů peněz.

Je tu ještě nějaké možnost vyrvat jim z drápů zprivatizovanou republiku?

0 0
možnosti
F

flavy

14. 4. 2011 12:52
Politika u nás funguje…už 50 let stejně:)

Existují majitelé české republiky, kteří celé tohle divadlo vedou. Jsou to lidé, kterým patří surovinové zdroje, energie, případně ovládají celá průmyslová odvětví včetně zábavního průmyslu, nebo mají monopolní postavení na trhu služeb etc. Vždycky mne pobaví, když se po volbách sejde ve „Žlutých lázních“ ??? „třetí komora parlamentu“, kde se domlouvají potřeby majitelů české republiky. Pro plnění těchto potřeb se pak zavádějí příslušné zákony.

Bylo to tak i v době normalizace, jen v roce 1989 tehdejší majitelé ČSSR přišli s elegantním nápadem změnit formu a ponechat si obsah. Tahle kosmetická úprava se jim vyplatila, protože tak zlegalizovali své statky. Tyto statky dnes bez problémů dědí jejich děti.

0 0
možnosti
F

flavy

14. 4. 2011 12:53
Re: Politika u nás funguje…už 50 let stejně:)_dodatek

Marketing je vždy stejný. Vybere se populární osobnost, které lidé věří, té se bohatě zaplatí penězi případně vysokými státními funkcemi a pod její taktovkou se větší či menší masy půjdou vykřičet a zamávat transparenty někam na čerstvý vzduch. Vymyslí se nějaké nic neříkající dobře znějící heslo, aby masy měly pocit, že ovlivňují to, co se děje. VIP disident Havel byl v této roli dokonalý:).

Ano, jediná cesta je volit úplně jinou novou platformu, která má dobře nataveny vnitřní sebekontrolní mechanismy, jenom nevím, jestli nám majitelé české republiky přechod od fasádní demokracie k demokracii dovolí.

0 0
možnosti
JS

Bobo

14. 4. 2011 12:15
no

jeden dodatek : až si čuchnou k moci - budou stejní!!

0 0
možnosti
PV

P.spk

14. 4. 2011 12:14
Historie a dnešek

Mladá generace s oblibou k těm předcházejícím vyčítavě poznamenává, že toho moc dobrého nepředvedla- zavlekla sem bolševismus, málo pracovala, užívala si a moc si nanaspořila.  Jediné štěstí, že politikové typu K. Kočí vyrůstají v té naší všelijaké demokracii.....kdyby Kočí politicky vyrůstala poblíž R. Haydricha či Klementa Gottwalda, tak to by bylo pro národ smrtelně nebezpečné!

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4034x
Právník, který věří tomu, že právo je cesta ke spravedlnosti.

Seznam rubrik