Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AZ

praktikdoktor

5. 7. 2011 13:47
Jste si jisti, že vítr nevane z Hradu ? Já ne.

!!!!!!

0 0
možnosti
VB

Kicker

4. 7. 2011 23:39
Jsem rád za právníky jako vy

Je vidět, že vás systém zatím neplatí. Někdo může říct, že vás platí Bárta, ale ten to platí aspoň ze svého. xD Docela uvažuji, že pokud bude soud s panem Bártou a ne jiný tak se pokusím o nějakou petici i za případ pana Drobila, protože pokud tam se nikam nedospěje tak tenhle stát je taková žumpa, že s easi budu stěhovat.

0 0
možnosti
MK

mašlomcha

5. 7. 2011 13:55
Re: Jsem rád za právníky jako vy

Souhlasím s Vámi a vypomůžu si citátem: “You will either affect your environment, or the environment will affect you. There is no middle ground.” Tedy něco ve smyslu, že buď předěláš své okolí Ty, nebo to prostředí předělá Tebe, nic mezi tím neexistuje.

Mnozí to řeší "změnou prostředí", útěkem jinam, emigrací. Já fandím všem, co to nevzdávají a snaží se v rámci svých možností - ne každý je president - o kultivaci prostředí.

Já rovněž nestojím o to, aby lidé považovali za neměnnou pravdu, že politika je jenom jedna velká zlodějina a že Michálek odhalením pokusu o komplot "bílých límečků" na ministerstvu představuje systémovou chybu.

Ono to ještě chvíli potrvá, než do politiky budou vstupovat finančně nezávislé a vyzrálé osobnosti. Až na pana knížete - toho jsem volil - tam převážně máme jenom "stranické kádry", které se dokonale vyznají zejména ve stranických pletichách. Zatím tedy máme, co máme a co si asi zasloužíme.

0 0
možnosti
M

milan166472

2. 7. 2011 14:21
???

Když se budete zajímat jak fungují soukromé noviny i TV,jak informují zaplacení novináři.Je to prostě žumpa.Na dění v ČR stačí ten selský rozum.Kradou,budou krást,dokud je nevypráskáme a nevezmeme jim své peněženky.:-)[>-]

0 0
možnosti
M

milan166472

2. 7. 2011 14:18
???

Pane autore.S finančními možnostmi zlodějských stran přemluvíte osla aby dojil mléko.Možná by nám všem pomohl takový český "odvaha" Julian Assange,který by nán řekl kde jsou ty biliony,které teď chybí a které máme podle nečase doplatit my.Ať si nečas a spol vyberou spořitelní knížky a jejich kamarádi ať vrátí co ukradli a je po problémech...........:-)[>-]

1 0
možnosti
DZ

Clovek obycejny

1. 7. 2011 13:40
Autor

Autor to vystihl naprosto přesně. Stejně tak jsem uvažoval i já, proto mě popouzí jak i ČT furt Bártovu kauzu dokola rozebírá. Drobil se na nás už zase směje za Nečasem.

2 0
možnosti
M

milan166472

2. 7. 2011 14:28
Re: Autor

Bárta se bude točit ještě dlouho.Je třeba odvrátit pozornost a když to budou mlít dostatečně dlouho,myslí si že to bude pravdou.Jenže neznají čechy.Nás neoblafnou.Jediná chyba je že se neumíme dát dohromady a vymlátit jim makovice.:-)[>-]

1 0
možnosti
F1

Fikus 1

1. 7. 2011 0:24
Nezbývá než konstatovat

že tady existují síly které vážně vážně narušily demokratické zřízení tohoto státu. Chtěl jsem napsat je třeba je vypátrat a hnát před spravedlnost. Jenže asi není kam.

1 0
možnosti

studánka

30. 6. 2011 10:59
Je to zcela jednoznačné.

Chapadla a zcela úplný vliv politických stran již zasahuje nejen do moci zákonodárné, ale i vý¨konné a soudní. Politické strany a zejména ty, které jsou momentálně u moci si osobují právo rozhodovat o všem a zasahovat všude. Toto také činí. Na druhou stranu stále berou nadarmo pojem demokracie, aniž by věděly, co tato znamená. A nebo to vědí a ohlupují své ovčany, kteří jim z lenosti přemýšlet naslouchají a věří. Dosud nepochopili, že rozdíl v systému před rokem 1989 a nyní je opravdu minimální a spočívá pouze v určité vyšší míře svobody, nikoliv ovšem demokracie. Je to v podstatě stejně despotický systém, ve kterém menšina, reprezentovaná členy a příznivci politických stran zcela ovládá většinu občanů. To je ovšem pravý opak demokracie.

2 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

30. 6. 2011 10:59
Naprosto přesně

Díky R^

1 0
možnosti
DP

Daniel P.

30. 6. 2011 10:47
Kristýna Kočí:

"Proč myslíte, že ta Plzeň, že ten Jurečko, že jsem šla na státní zastupitelství. Ty v tom klečí, Petr, pražský zastupitelství na tom leží, stejně jako Plzeň celá, nakonec i Renata Vesecká, celá tahle parta na tom klečí. Ty půjdou sedět. Mě je jedno, jestli Bárta ovládá celou policii, protože my držíme celou justici. Proto ten Pospíšil. Všechno je promyšlený, já to hraju teďka tak, že teď se musí získat lidi. .... Kmenta ty informace má, včera mi to řekl."

1 0
možnosti
F1

Fikus 1

1. 7. 2011 0:25
Re: Kristýna Kočí:

R^ jo, jak je vidět v tomhle Kočí nelhala.

0 0
možnosti
PK

dolch

30. 6. 2011 10:29
Souhlas

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4034x
Právník, který věří tomu, že právo je cesta ke spravedlnosti.

Seznam rubrik