Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

laduk

2. 9. 2011 0:47
hm..

Nekřičeli cikáni do plynu ale něco jiného? Nevadí, určitě si to mysleli. Víte jak se pozná, že právník během hovoru lže? Pohybujou se mu rty.

0 0
možnosti

assco

1. 9. 2011 6:59
takoveho kriku a tak malo argumentu

To co napsal autor je cista pravda a nastesti nazor, ktery si nese zasadni cast spolecnosti. (kdyby ne nejaka "narodni" strana by jiz byla v parlamentu a to neni) Tak jen velmi strucne: Neni pravda, ze nenapadate jine mensiny napriklad asiaty, cetl jsem uz spousty blogu na tema ne do asijskeho kramku, neodvadeji dane atd... Jen ted jste na to rychle zapomneli, aby se vypadalo lepe. Neexistuje zadna, opakuji ZADNA specialni romska davka, vsichni dostavaji stejne a kdyz ted Kalousek uvazoval o kraceni davek nesl se blogy lity rev jak je asocialni. Tak co vlastne chete? Na romy je zacileno vic organizaci protoze jsou nejvetsi mensinou, nic nepochopitelneho. Integrovat se je vyplati, je to levnejsi nez je veznit. A ted si tu muzete dal blabolit ;)

0 0
možnosti

laduk

2. 9. 2011 0:16
Re: takoveho kriku a tak malo argumentu

Ne do asijského krámku, protože tam prodávají šmejd, zkrátka nemám důvěru, pokud chci šmejd, jdu tam. Neexistuje žádná speciální cikánská dávka (asi), existují rovnou nové byty po těch předchozích zničených (např). Integrace je bezvadná věc ale jak to vypadalo v roce 1950, 1970, 1990, 2010, co bude v roce 2030, 2050? Zase nula, zero, nic a někoho zase napadne, že se to až dosud dělalo špatně a musí se to provádět soustavně a vytrvale. Vidím kolem sebe mladé cikány, co budou dělat když nechodí do školy? To jen abys neřekl, že je moje reakce úplně bez argumentů. Nevím co se stane ale už je asi pozdě a pak přijde nějakej trouba s tvrzením, že integrovat se je vyplatí. Já volím vězení a pracovní tábory i pro mladistvé.

0 0
možnosti

isabell

31. 8. 2011 20:51
...

Jste roztomile naivní, opravdu nechápete, že většině lidí vadí právě to, co jste zmínil?

 Tedy to neustálé a velmi drahé vodění cikánů- dospělých a svéprávných- za ručičku.

Proč přípravky pro cikáňata? Aby se naučila česky? To ale mají umět z domova, nebo z posledního roku školky, který byl donedávna zadarmo, platilo se jen stravné.

 Jiným dětem se také nikdo, mimo rodičů, nijak zvlášť nevěnuje, ani těm z jiných menšin, prostě se hodí do vody a plav, pokud nezvládnou, můžou jít do "zvláštní", kde je také individuálnější výuka, ale u cikáňat už je to prý diskriminace a tak by dalo pokračovat do nekonečna.

Proč pro cikány zvláštní centra pro volný čas, nové byty a domy, byť jen kontejnerové?? Češi, zvláště ti méně majetní, nebo mladé rodiny, by takové výhody také brali a rozhodně by si jich vážili o moc více, za to dám i ruku na špalek... :-/

2 0
možnosti

vladys

31. 8. 2011 20:38
........

autor: je to tak

0 0
možnosti

masikk

31. 8. 2011 19:50
Vazeny, zcela jiste studovany pane

Vypadate pomerne inteligentne, ale to je asi tak bohuzel vse. Mam k vam prosbu: nectete noviny, nesledujte TV, neposlouchejte radio, zavodni rozhlas, natoz internetove servry...to, co vas pak napada a o cem navic pisete, jsou neskutecne populisticke a schizofrenni blaboly.

P.S. Argumentovat s vama cenu s nejvetsi pravdepodobnosti nema....nejakou vasi odpoved jsem v diskuzi nenasel ani lupou kristalovou.

Dekuji za pozornost.

1 0
možnosti

Karl Novak

31. 8. 2011 18:57
Musím se zeptat stejně jako pod předchozím blogem:

Kde je zdroj nebo link na: "Českým severem pochodují nacisté a vykřikují hesla o pořádku a o tom, že Cikáni mají jít do plynu."

Pokud chcete, můžu dát konkrétní odkazy na rasistické vražedné útoky, loupeže, přepadení a znásilnění.

1 0
možnosti

Já, Claudius

31. 8. 2011 18:11
Kolik Romů máte za sousedy, pane?

1 0
možnosti

Martin V2

31. 8. 2011 18:56
Re: Kolik Romů máte za sousedy, pane?

On je pravděpodobně zastupuje, jako právník se přisál k pěknému příjmu. odhaduji, že ty mediálně známé kauzy dělá zadarmo a pak bokem to nějak doplní z nějakého fondu spolupráce, solidarity a podpory rasismu :-)

1 0
možnosti

klapzubova

31. 8. 2011 16:12
Pane

vy jste spadl včera z Marsu?;-D

1 0
možnosti

xychteen

31. 8. 2011 16:10
Moudra z teplé kanceláře v dostatečné vzdálenosti...

...nic nevyřeší a místní akorát ještě víc na...no, třeba "napruděj".

:

Já hlavně nechápu, jaký smysl má neustálé zaklínání se etniky, rasismem a integrací - to je totiž akorát lapač na veškeré multikulti a pseudohumánní křiklouny odjinud. Řešení je naprosto jednoduché - se slušným slušně a s gaunerem gaunersky. A hlavně z dálky moudře nepindat a zblízka si nedělat do kalhot. Nic víc není potřeba...

:

...jenže na to nejsou granty a nejde o tom psát sociologické studie na křídovém papíře, potažmo honit hlasy do voleb (i když ten poslední bod se momentálně dost mění, řekl bych... a dodávám "zaplaťpříroda")

3 0
možnosti

Zdenek.j

31. 8. 2011 23:09
Re: Moudra z teplé kanceláře v dostatečné vzdálenosti...

R^R^R^

0 0
možnosti

por.Dub

31. 8. 2011 16:04
Jsem strašně zvědav,

jak se budete intregrovat Vy a Vaše děti až cigánú bude řádově více než nás.?A protože se rozmnožují  geometricky , bude to coby dup !!!!!!!

1 0
možnosti

xychteen

31. 8. 2011 16:13
Re: Jsem strašně zvědav,

Koupí si krém na obličej a nadrtí vyjmenovaná slova po "D" s tím správným přízvukem...

:

(smajla ani nedám, protože to není k smíchu)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS