Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

SID09

1. 5. 2012 11:53
Máte ještě trochu pamatováka ?

Škoda, že to byla právě ČSSD, která nastavila pravidla na čerpání tkzv. dotací z fondů EU.

;-(!!

0 0
možnosti
JH

jahl

1. 5. 2012 11:29
Lidi,

trochu sebereflekce by neškodilo. Kdo není schopen se naučit alespoň česky, interpunkci, správné užívání hlásek i souhlásek, skloňování nebo časování a to již nemluvím o přechodnících, těžko může prorazit v životě (s výjimkou mafie). Nejsem humanitárně vzdělán, jsem strojař, ale znalost mateřského jazyka považuji za základ. Kdo je schopen se, alespoň, uspokojivě naučit psát ve vlastním jazyce, je schopen se naučit i jiné věci, které jej posléze můžou živit. Kdo toho schopen není jen nadává na vládu (levou či pravou) a čeká na pečené holuby, kteří mu sami vlétnou do úst. Číst tyto diskuse je pro mne utrpení bez ohledu na koho diskutující nadávají.

0 0
možnosti
PT

hahoc

1. 5. 2012 11:48
Re: Lidi,

Blog je hlavne o obsahu, pravopis je vec vedlejsi i kdyz ocividne hrube chyby jsou neprehlednutelne.

Nicmene znam par lidi, kteri pisou jak profesori cestiny, ale jsou pekni hajzli a naopak znam lidi, co nevi jak se co pise, ale jsou to slusni lide (ci lidi, ted nevim:-) )

1 0
možnosti
JH

jahl

1. 5. 2012 11:18
Lidi,

0 0
možnosti
PT

hahoc

1. 5. 2012 9:42
Uz jsem se Vas jednou ptal pane pravniku,

jste ten Mgr. Pelikan, ktery figuruje a figoroval snad uz v tisicovce s.r.o. a mimo jine i v kombinace s ukrajincem, litevcem a ve firmach, ktere ocividne okradal zajemce o pujcku- ovsem kterou nikdy nikdo nedostal, ale musel volat na drahe linky?

Koukal jsem do rejstriku a toto jmeno se tam neustale objevuje u spolecnosti, ktere fungovaly treba jen rok, celkem jsem napocital u Vaseho jmena snad tisic spolecnosti, ktere se neustale stridaji, jsou zase nove, ty stare jsou po chvili zrusene.

Prosim o odpoved.

Dekuji.

0 0
možnosti
RP

Robert Pelikán

1. 5. 2012 11:45
Re: Uz jsem se Vas jednou ptal pane pravniku,

Nejsem a nemám s nikým takovým nic společného. Podívejte se ostatně na křestní jméno...

0 0
možnosti
KN

Karel Pipin

1. 5. 2012 9:24
Tuto zemi zasáhl mor pravicové idiocie.

Kdybychom nebyli národ pravicových idiotů, všimli by jsme si, že Čína

a Jižní Korea pomocí cel a jiných opatření CHRÁNILA A CHRÁNÍ svoje

rozvíjecí se firmy. A te´d se divíme, že Jižní Korea je sídlem velkých

světových koncernů !!!

Jen u nás idioti stížení pravicovou ideologii vše rozkradou a rozprodají pod hesly "stát je ..... ", "nízké daně bohatým", ......

0 0
možnosti
PZLV

pipina z las vegas

1. 5. 2012 7:36
Velmi trefné !

Dvojice Nečas - Kalousek je doslova pohromou současné politiky, pohromou současné ekonomiky.

Pokud někdo na postu premiéra či ministra financí není schopen seznat, že vzdělání je investicí, na které nelze prodělat a bez které stát chátrá, je marné cokoli říkat... Rv

4 0
možnosti
KSŠS

každý svého štěstí strůjce

1. 5. 2012 8:51
Re: Velmi trefné !

vzdělání je investicí, ovšem ne každá investice se vyplatí ... ne náhodou chybí v ČR technicky vzdělaní vysokoškoláci. za to stát cáluje za vzdělávání v humanitních vědách. k čemu to je?

0 0
možnosti
ZB

zberanek

1. 5. 2012 7:18
Neačs je jen dalším špatným plitikem

Dobrý článek, bohužel Nečas jej určitě číst nebude. Tento pán si stoupne za jakýkoliv řečnický pult a mluví a mluví, bohužel ty věty nemají to podstatné, nejsou pravdivé a nedávají smysl. Nečas s dalším lupínkem Kalouskem udusili českou ekonomiku a teď ji chtějí jakoby vzkřísit. Pokud něco podobného dělají tito dva pánové, pak to působí jakoby někdo chtěl uhasit velký oheň benzinem. Je smutné, že tyto figurky mohou beztrestně ničit životy mnoha lidí v Česku.Ten, kdo na ně bude s láskou vzpomínat bude paradoxně organizace, která vyznává duchy - církev a pochopitelně velkokorupčníci.

2 0
možnosti

Bajanda

1. 5. 2012 0:46
......

nejhorší je že tohleví každý normální člověk ale Nečas si nechal poradit co má říct aby to do voleb doklepal ovšem silně pochybuji že ví co vlastně řekl

0 0
možnosti
Z

zdanit

30. 4. 2012 23:43
....

naprosto přesně R^

0 0
možnosti
MK

sarumánek

30. 4. 2012 22:06
prosím vás!

Založte nějakou politickou stranu, abych vás mohl volit! Jsem nadšený, že se konečně našel někdo, kdo tomu tak dobře rozumí! Kdo ví, jakou cestou by se naše ekonomika měla vydat, abychom se brzy dostali do období hospodářskíého růstu. Myslím, že Nečas je proti vám nula a vy byste se měl stát premiérem!

3 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4034x
Právník, který věří tomu, že právo je cesta ke spravedlnosti.

Seznam rubrik