Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Mýlíte se nejde o závist každý kdo není na hlavu si domyslí že odměny udřeným úředníkům jsou tzv držhubné.

2 0
možnosti
RF

R41a58d94i77m 26F27r11a95n62c

21. 3. 2013 23:06

R^Jistě, žádná závist, pan dr.Pelikán se jen trochu bál pojem držhubné vyjádřit napřímo.

0 0
možnosti
SN

:-) A Vy souhlasíte s tím aby jeden ze spolutvůrců systému výplaty sociálních dávek(Šiška s Drábkem), který stál stovky milionů a dodnes nefunguje, dostal odměnu 3OO tis. kč? Navíc z tohoto důvodu trestně stíhaný. Vždyť jsou placeni z našich peněz. žijí ze společného a žádné hodnoty nevytváří, spíše stěžují život ostatním spoluobčanům !!! !!

2 0
možnosti
Foto

Já myslím, že je rozdíl v tom, že někdo si něco ujistí a někdo něco uveřejní. Řeknu například alkoholismus, pohlavní chorobu, demenci nebo jiná pravdivá leč chráněná data. Možná, že se nevyjadřuji přesně, ale dám příklad:

Někdo Vám krade auto. Je to nade vší pochybnost krádež za bílého dne (to samé a ještě trefněji platí pro krádež v obchodě) a Vy to máte natočené ve vysokém rozlišení. Natočili jste to zcela legálně (asi), ale nemůžete to jen tak zveřejnit, vyvěsit na Internet.

Takže v této souvislosti si každý může něco legálně zjistit, ale už nemůže druhému působit potíže, hanbu a podobně tím, že to zveřejní. A myslím, že se obžaloba pana Randáka zakládá na potížích, které s tím paní Nagyová měla.

Asi se vyjadřuji neobratně, ale doufám, že mi rozumíte.

2 1
možnosti
Foto

....něco zjistí....

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4034x
Právník, který věří tomu, že právo je cesta ke spravedlnosti.

Seznam rubrik