Diskuse

Nesmíme mlčet

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pavlata13

30. 8. 2011 11:14
To je fakt vtipný, pane doktore...

... a o co si myslíte, že se celou dobu ve Šluknovském výběžku snažíme? Jen a pouze o to, aby právo platilo pro všechny stejně. To, o čem píšete, jsou zatím jen fantasmagorie, které jste vyčetl z novin. Ale pokud to nikdo nebude řešit, není daleko doba, kdy se jednoduchá řešení stanou realitou. Bohužel. A pokud byste nechtěl jen lacině plácat do vody, rád si s Vámi o tom popovídám, sdělím svoje zkušenosti a rád si vyslechnu Vaši radu, jaké mám možnosti se bránit proti cikánskému teroru.

1 0
možnosti
PZ

PeTaX

30. 8. 2011 11:17
Re: To je fakt vtipný, pane doktore...

Ne. To je analýza problému.

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

30. 8. 2011 11:13
Můžete zaslat odkaz nebo link na zdroj:

"Českým severem pochodují nacisté a vykřikují hesla o pořádku a o tom, že Cikáni mají jít do plynu." ?

0 0
možnosti
DD

Aequitas

30. 8. 2011 11:12
A tenhle znáte.......

Přijdou cikáni do hotelu a recepční se ptá "máte rezervaci?"

Copak jsme indiáni ty pi.ˇo abysme měli rezervaci!

Jsem si říkal, že když jste začal s těma vtipama, tak taky jeden přidámR^

0 0
možnosti
P

pavlata13

30. 8. 2011 11:46
Re: A tenhle znáte.......

R^R^

0 0
možnosti
Í

í-mejlka

30. 8. 2011 11:10
Otázka

" .. romské etnikum, pro jehož začlenění většinová společnost nic nedělá .. "

Dovolím si položit otázku: Co dělá romské etnikum pro to, aby se začlenilo do většinové společnosti? Posílají rodiče řádně děti do škol, dohlíží na jejich docházku a přípravu? Učí je trpělivě a důsledně základním sociálním návykům? Jdou jim dobrým příkladem a v případě ztráty zaměstnání hledají rekvalifikaci a nové zaměstnání? Vedou je k pracovitosti, snášenlivosti a odpovědnosti? Vážený pane, až po té, kdy odpověď bude Ano, ano ano ... a přes to bude romské etnikum odmítáno většinovou společností jenom proto, že je romské, až potom bude čas na stížnost, kterou jste zahrnul do citované věty.

2 0
možnosti
S

Smrť

30. 8. 2011 11:26
Re: Otázka

R^R^

0 0
možnosti
E

Eglund

30. 8. 2011 11:07
Už mi to lhaní leze krkem

jak může někdo beztrestně napsat takovou lež jako: "Romské etnikum, pro jehož začlenění do většinové společnosti nikdo nic nedělá".Ať teda okamžitě vrátí všichni ti začleˇˇnovači ty stovky miliónů, které se na to dávají. Ale o žádné začleňování přece nejde - oni jsou začlenění až až. Jde o to, že díky lumpům jako je tady Pelikán určitá část obyvatel nemusí dodržovat zákony a může beztrestně terorizovat ostatní. Pokud někdo může za problémy na severu, kromě samotných cikánských zločinců, tak jsou to naši lháři a paraziti jako je Pelikán.

1 0
možnosti
S

Smrť

30. 8. 2011 11:06
A Vy jste spadl odkud?

Přečtěte si tento blog a hlavně odkaz v něm uvedený a pak si dejte facku za to tvrzení, že pro začlenění romů do společnosti nikdo nic nedělá. Ze státních peněz spolknou nepřizpůsobiví miliardy na sociálních dávkách, terénních pracovnících, na řešení škod, které napáchají, výjezdy policistů atd. To není o tom, že nikdo pro ně nic nedělá: oni pro sebe v první řadě nic nedělají sami, nemají zájem, jen vztekle křičí, natahují ruce po penězích a odměňují se státu, co je živí, krádežemi a agresivitou. Do tohoto pytle asociálů neházím slušné cikány (ti mají mé sympatie i respekt), ale klidně do něj lze šoupnout bílou spodinu, která se chová podle romského vzorce, akorát má nevýhodu světlé pleti a zodpovědnějšího rozmnožování. Tohle není rasový problém, vše je to o chování a strkáním hlavy do písku a hlásáním humánních "pravd" se nic nezmění: Romové musí začít sami u sebe. Jenže kde mají vzít motivaci, když všechno dostanou zadarmo a bez hnutí prstem?

0 0
možnosti
S

Smrť

30. 8. 2011 11:07
Re: A Vy jste spadl odkud?

Ještě ten odkaz na blog se mi v tom rozhořčení podařilo zapomenout uvést ;-D

http://karelkrchnak.blog.idnes.cz/c/207682/Dotace-jsou-snad-proto-aby-nasemu-hadovi-na-prsou-bylo-tepleji.html

0 0
možnosti
B

Brutvann

30. 8. 2011 11:03
Člověče, kde to žijete ?

V které společnosti jsou slušní lidé označováni za nácky a extremisty  a kriminální asociální lůza za chudáčky hodné privilegií ?    Jistě, jsou to vaši klienti, právníků vašeho typu , kteří jim radí, jak uniknout trestu, jak udělat z obětí viníky a jak co nejlépe lhát.....  Hnus !RvRv[>-]

3 0
možnosti
L

Livrak7

30. 8. 2011 10:58
:-/

Myslíte že kdyby na šluknovsku nedělali cikáni bordel a neterorizovalli místní, že by tam něco někdo proti nim měl a pořádali se demonstarce?  Hloupej článek hodnej mulťáka, co všechno akorát zhoršuje. RvRvRv

1 0
možnosti
RP

Robert Pelikán

30. 8. 2011 10:58
To Tuubeen (a ostatní, koho to zaujalo)

Jestli se najde dost lidí, něco určitě bude. Sledujte můj facebook...

0 0
možnosti
J

jendazmoravy

30. 8. 2011 10:52
Závidím Vám Váš dokonalý sluch

Tak vy slyšíte na severu něco o posílání do plynu. No dobře, máte lepší sluch. Nebo že se nic nedělá pro integraci - a co ty peníze nastrkané do haldy vládních a mimovládních projektů?

Tento problém není rasový, to je problém chudoby! Chudoby nejen materiální, ale mnohdy i mentální. A popravdě řečeno, nevím, jak z toho ven - omezit práva lidí chovat se hloupě (čili regulovat) nebo sebrat těm, kdo mají a neutečou (jinak řečeno sociální síť z daní)?

1 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4034x
Právník, který věří tomu, že právo je cesta ke spravedlnosti.

Seznam rubrik