Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

strejda pedro

16. 10. 2012 21:30
je to sice slozitejsi, ale ...

... pri pohledu pres more slane vody se domnivam, ze ma pan autor pravdu ... jen bych doplnil, ze urcitou zodpovednost nesou i ceske sdelovaci prostredky, jejichz naprosty nedostatek profesionality (o slusnosti ani nemluve) je az zarazejici ... volici vedi to, co se jim povi, malokdo z nich ma cas a mliko, aby se snazil dopatrat, jak je tomu doopravdy ... pracuji jako profesionalni novinar uz nehorazne dlouho, z toho delsi cast zivota prave v severni americe, nevidim nase sdelovaci prostredky tady nejak ruzove, ale co si dovoli sdelovaci prostredky v cechach, a projde jim to, to uz hranici se silenstvim ... tim nerikam, ze mohou za vsechno, tim rikam, ze mnohdy lzou tak, ze i politici by od nich mohli neco pochytit ...

0 0
možnosti
TP

Tomas707

15. 10. 2012 18:45
Podle mého tyto volby nebyly o idejích, ideologiích nebo

dokonce o reformách, ale docela o prachsprosté zlodějně. Co dělat jiného než volit komunisty, nějak se necítím na to, věšet různé Kalousky na kandelábry... A že těch šmejdů ve vládní koalici je! Sám jsem poprvé volil ČSSD s tím, že pokud zkoalují s ODS, budu příště už bez váhání volit komanče (dosud jsem tedy "uvědoměle" volil ODS - "pravici",  což se ale posléze ukázalo jako český název pro mafii). Pro pořádek dodávám, že jsem vyrostl za komančů, celý život jsem je nenáviděl, nikdy jsem nebyl "ve straně", podnikám, jsem VŠ.

0 0
možnosti
SKSK

Smetiste

16. 10. 2012 22:42
Re: Podle mého tyto volby nebyly o idejích, ideologiích nebo

Vase frustrace je celkem pochopitelne, ale Vas zaver uz o neco mene. To uz si opravdu nepamatujete ty zlodejny, ktere komancove celkem verejne podnikali 40 let? Jednim slovem - nechci Vam do toho kecat, ale ja bych preci jenom radeji zavahal.

0 0
možnosti
JM

jamijam

15. 10. 2012 14:12
To jste dost divný právník,

když soudíte na základě předpokladu "co by, kdyby":-/

0 0
možnosti
JZ

hlubič

15. 10. 2012 13:32
Ještě douška

Pro vysvětlenou volím levici,ačkoliv jsem vystudoval reálné gymnazium a vysokou školu.Celý život jsem pracoval jako technický pracovník.Ve svých 77 letech jsem nikdy právníka nepotřeboval.Mimo dopravních přestupků jsem jiné nezákonosti nečinil.Rád bych Vás viděl,jak se uplatňujete v zahraničí ,pokud by teoreticky došlo na Vaše vyhrůžky.Pokuste se zamyslit,kam nás dovedly  vlády těch tak zvaných odborníků a měly nato celých 22 let a žádné dluhy.Všechno dokonale prohospodařili.

4 0
možnosti
PJS

pes jitrničku sežral

15. 10. 2012 16:19
Re: Ještě douška

Autor se pred casem pokusil usadit se u korytka v jakesi statni telekomunikacni komisi. Nevyslo mu to na posledni chvili, kvuli tomu ze si predtim pustil hubu az moc na spacir. Zhrouceni tradicnich zlodejskych stran by pro nej znamenalo ze tahle slibna kariera konci, proto ta zurivost.

0 0
možnosti
JZ

hlubič

15. 10. 2012 13:20
autorovi

Podle fotografie soudím,že  máte asi tak 40 let.Zkušenosti z minulých časů  Vás oslovily jen okrajově.Váš názor,že  voliči jsou jen tlupa nezodpovědných a v podstatě hloupých lidí je přinejmenším neskutečně primitivní a velmi arogantní,což se neslučuje s Vaším vzděláním.Zřejmě se máte jako právník velmi dobře,nu což,některé profese holt na změně poměrů velmi vydělaly.Zejména ti,kteří nevytváří hmatatelné hodnoty (bankéři,politici,exekutoři,úředníci prostě lidé pracující víceméně v humanitních oborech),tím nechci v žádném případě pomlouvat jejich činnost,je pro společnost nezbytná a velmi důležitá.Jenže ani knihami ,ani duševní činností se našinec nenasytí.Sedlák musí vypěstovat obilí a vychovat dobytek,řemeslník zase vykonat svou práci ,stavbař postavit dům atd.Jistě jejich práce není až tak kvalifikovaná(dle názorů mnohých)takže není ani příliš  ohodnocena.Jenže většinu národa tvoří právě ti obyčejní lidé.Teorie elit je nestoudná tak ji nechvalte.Bez právníků lze žít,bez jídlla ne.

2 0
možnosti
VJ

velký jarda

15. 10. 2012 12:41
voliči se nepoučí

voličům je na každém kroku od prvého dne vládnutí  vštěpováno jak médii tak i opozičními politiky o tom jak vláda dělá všechno špatně, že musí okamžitě odstoupit a tak se nedivmě když tohle geblsovské pravidlo o stokrát opakované lži přináší své ovoce.

0 0
možnosti
JH

bednarik62

15. 10. 2012 12:22
Jestli

část voličů věří, že komunisté jsou už hodní tátové, druhá část, vůbec nemá ani potuchy co to je komunistický teror a na slovo --teror se popadá za břicha,, za třetí nejlepšími politiky jsou komunisté-- umí v tom výborně chodit,, ze zákopu partyzánsky zezadu napadat,, navenek zachovat klid a úsměv,,--- ostatní jsou směšní a naivní amatéři--- a v tom to je východisko??--- v kraji, kde vládnou negramotní VIP, kde milují Švejka a Ratha-- prostě není ! A zas nám pár mozků raději uteče.

1 0
možnosti
PH

picky

15. 10. 2012 12:07
POZOR!

I poúnorový režim potřebuje právníky, tak ať máte čistý profil! ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4034x
Právník, který věří tomu, že právo je cesta ke spravedlnosti.

Seznam rubrik