Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S timhle musi souhlasit kazdy R^

0 0
možnosti
Foto

J73i32ř80í 90K80o50t84e47k

21. 6. 2013 15:47

No až na ten mírumilovný závěr to sdílím, co více, řadu let to řvu do éteru a spílám karlovarským zastupitelům, že jsou zkorumpovaní, ale oni se na mě vztekají, že to je NORMÁLNÍ ..X.. Nikdy nebylo, není a nebude!

Jen ať "lepí pytlíky" ve vězení ... a čím déle, tím budou užitečnější, oproti stavu stávajícímu!

:-/

0 0
možnosti
Foto

Tento článek patří na titulku !!

5 0
možnosti
Foto

R^ článek od právníka, navíc v Česku s tímto postojem........tak trochu zvedá mou skepsi v této zemi. Dík.

5 1
možnosti

Děkuji za vysvětlení, mé prvotní lehké váhání nad trestností podobných politických handlů se rozpouští. Snad budou mít soudy dostatek materiálu k tomu, aby tyto praktiky potrestaly..

2 0
možnosti

Ty běž radši za strejdou do mišáka!

0 0
možnosti

Přesně takto se na tuto záležitost dívá většina rozumných lidí. Karma R^

3 0
možnosti
Foto

Vypadá to, že spasit evropskou civilizaci je zase jen na nás Češích, protože jen my jsme objevili tento způsob politické korupce-nekorupce. Ať se to líbí nebo ne, je to součást každé politky ve světě až do úrovně té komunální. I na malé vsi se věci řeší obdobně. A řešit se to úplně nedá, vždy se to bude nějakou formou provádět, možná milosrdnější, méně napadnutelnou.

0 1
možnosti

To není pravda.

Připomínáte mi zloděje, který říká, že kradou všichni, tak proč to vytýkáme zrovna jemu.

Jenomže není pravda, že kradou všichni.

A zrovna tak není pravda, že všichni politici považují stát či obec za svou kořist, s kterou si mohou nakládat, jak chtějí, tedy například i přidělovat placené funkce (nebo veřejné zakázky, nebo opravu chodníku či vyasfaltování cesty ke garáži) tomu, kdo jim za to prokáže nějakou protislužbu, třeba bude hlasovat pro jejich návrh nebo je podpoří při získávání jiné funkce...

Stát ani obec není kořist a volby nejsou bojem o kořist, ale jen výběrovým řízením na správce společného majetku a ochranitele společných zájmů.

1 0
možnosti

Naprosto s Vámi souhlasím.

2 0
možnosti

Přesně tak. Také mne udivuje, kolik se k této kauze našlo "popíráčů" úplatkařství, a to i v odborných kruzích. Taky je zajímavé, že všichni, kdo se k věci vyjadřují, považují obdržení "trafik" za jedinou formu úplatku, která v daném případě nastala. Přitom podle mého laického názoru mohou být ve hře i další "prebendy", jinak by soud asi neodklepl vazbu exposlanců. Obzvlášť markantní to je v případě Tluchoře, který "trafiku" nakonec ani nevyužil. To by v konečném důsledku znamenalo, že se svého poslaneckého mandátu vzdal úplně  z a d a r m o. Tomu však dnes uvěří jen ten, co seno žere. :-P

3 0
možnosti

Souhlas.Normálnímu člověku je to jasné.

2 0
možnosti

Normálnímu ano.

Jim ale ne. Jejich pojetí mravnosti je natolik zvrácené, že se s nimi nedá na to téma vůbec diskutovat.

Jako když notorický pobírač dávek na své děti nedovede pochopit, proč někdo chodí do práce, nebo že odvezení kusu železa nalezeného v opuštěné budově je krádež.

Oni to prostě nechápou.

A takoví lidé rozhodně do politiky nepatří.

Proto je třeba nevolit stranu, která na svou kandidátku umístí byť i jen jediného současného nebo bývalého poslance nebo senátora.

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4034x
Právník, který věří tomu, že právo je cesta ke spravedlnosti.

Seznam rubrik