Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bull004@seznam.cz

6. 9. 2011 11:43
Pane, je pravda, že jste podal trestní oznámení

na starostu Nového Bydžova za to, že si dovolil říci pravdu? Pokud ano, nemáte morální právo zde cokoliv kázat a jste v hodnotovém žebříčku ještě hluboko pod těmi nepřizpůsobnivými parazity, protože oni zlo páchají tak nějak z přirozenosti, ale vy pro mrzký peníz a z touhy škodit jiným lidem.

3 0
možnosti
S

seremedka.turbo

6. 9. 2011 11:47
Re: Pane, je pravda, že jste podal trestní oznámení

R^R^  jj bohužel nejhorší tito pseudoochránci kteří mají plnou hubu keců ale bydlet by s níma žádný nechtěl.RvRv

2 0
možnosti
IH

misaviki

6. 9. 2011 11:32
?

A jak těm slušným lidem ze Šluknovska pomůžete? Aby nebyli okrádáni, napadáni a nerušil je po nocích hluk opíjejících se nepřizpůsobivých?  Dáte najevo, že nesouhlasíte s náckama. V pořádku. Ale JAK POMŮŽETE TĚM CHUDÁKŮM, CO TAM MUSÍ ŽÍT?

3 0
možnosti
S

seremedka.turbo

6. 9. 2011 11:33
Re: ?

třeba se bude za ně modlit...Rv

0 0
možnosti
IB

isabell

6. 9. 2011 11:29
...

Už jsem to psala minule a klidně to zopáknu- jste jen takovej obecní kecal, blábolíte to, co musíte, páč jste v tom finančně zainteresován a takových jako jste vy, je potřeba bát se nejvíce, děláte medvědí službu nejen cikánům, ale vlastně i majoritě. Popouzíte úplně normální lidi, kteří jen mají plný zuby dvojího metru, hluku a násilností ze strany parazitujících etniků, jen abyste na tom vydělal :-/

Takže jeďte na demonstraci a těm nešťastným sousedům cikánů řekněte nahlas ta svá moudra, přeji hodně štěstí, snad dopadnete jen jako Babák ;-)

2 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

6. 9. 2011 11:36
Re: ...

Pred nejakym casem si starosta mesta Novy Bydzov troufl napsat jak v tom meste cikani terorizuji mistni. Tenhle pan na nej za to podal zalobu, za to ze verejne rekl pravdu. Neni to obecni kecal ale darebak.

2 0
možnosti
MB

buxus

6. 9. 2011 11:17
Na rozdmýchávání nenávisti se lidé jako autor

... významnou měrou podílí. Těmto lidem je zcela lhostejný úděl občanů, kteří jsou vystavováni každodenní kriminalitě, terorizování a urážkám. Nezajímají se o ně. Ale v okamžiku, kdy se tito lidé ozvou - už jsou tady se zdviženým ukazovákem a potřebou si dokazovat, jací jsou ušlechtilí, jak vysoko morálně vyčnívají. Nadpis článku je hloupá a prázdná floskule. Jak tady někdo dole velmi správně píše - nenávist není řešení, ta tu je. Nenávist je totiž problém k řešení. Jestliže lidem, kteří protestují proti kriminalitě, nechtějí nic jiného aby byly dodržovány zákony a ty platily pro každého, začnete kázat o tom, že oni jsou ti nenávistní, že oni za všechno mohou svou netolerancí - pak k rozhojnění té nenávisti jen náležitě přispějete, pane autore. Krásně připravujete půdu extrémistům, kteří na tomhle přiživují.

2 0
možnosti
P

por.Dub

6. 9. 2011 11:09
Pane

a JAKÉ  JINÉ  ŘEŠENÍ      máte na mysli ????     Vše už zde bylo !!!!     :-P

0 0
možnosti
P

popetr

6. 9. 2011 10:57
Pokud s nimi nebudete bydlet alespoň půl roku, jste podvodní

a lhář. Nebo víc, provokatér, co tyje jako právník z lidského neštěstí. Nedovolme těmto rasistům a nacistům naruby, aby provokacemi podnítili dav k nenávisti a  eskalovali ještě více napětí . Největší rasisté jsou ti, co z těchto demonstrací ještě vytřískají peníze, že autore?

2 0
možnosti
KS

Tuubeen

8. 9. 2011 17:43
Re: Pokud s nimi nebudete bydlet alespoň půl roku, jste podvodní

A víte co? Já jsem bydlela ne v sousedství cikánské čtvrti, ale přímo v cikánském domě (ze dvaceti partají tři neromské) skoro 4 roky. Ne že by to byla zrovna procházka růžovou zahradou,  lepší sousedství si rozhodně dovedu představit.

Ale stejně s doktorem Pelikánem souhlasím, a kdybych mohla, jela bych tam taky.

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

6. 9. 2011 10:54
nesmyslný nadpis

nenávist není řešení je úplná blbost. Nenávist tu je a s tou se nedá nic dělat. Pohár trpělivosti prostě přetekl.

2 0
možnosti
Č

český_vesničan

6. 9. 2011 10:39
..pane slušný...vy svoláváte demonstraci...

..a máte ji povolenou....???? jestli ne..... tak pohrdáte zákony více než vámi napadaní " nacisté"....

2 0
možnosti
B

bull004@seznam.cz

6. 9. 2011 10:29
Člověče, vy jste komik,

kde vystupujete? Rád se na vás přijdu podívat. Zajímalo by mě, zda tomu, co píšete, sám věříte. Někdo se konečně ozval proti cikánskému teroru a vy z nich hned děláte nácky, xenofoby, rasisty. Pak se nedivte, že slušní lidé, maminky s kočárky, klidně podpoří skutečné nácky, když je do toho tlačíte. Takoví jako vy, nejvíc škodí této společnosti a rozfoukávají vášně pro mrzký etnopeníz. Kdyby maminka věděla, co z vás vyroste ...

3 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

6. 9. 2011 11:37
Re: Člověče, vy jste komik,

Googlujte kdo podal trestni oznameni na starostu mesta Novy Bydzov, jen proto ze ten clovek si troufl rici jak to v tom meste vypada s cikany.

1 0
možnosti
PJ

pedro14

6. 9. 2011 10:27
asi jste slusny clovek

a slusnost je dobra pri jednani u stolu.. na ulici uz pochoduji vasne.. ty plodi neslusnost a ta vzdy nad slusnosti zvitezi.. stejne jako lez vitezi nad pravdou.. drzim palce

0 0
možnosti

Pro patria V.

6. 9. 2011 10:31
Re: asi jste slusny clovek

Největším problémem společnosti jsou tzv. slušní lidé. Slušný člověk ohýbá svůj hřbet podle potřeby, neodporuje a pokojně hlasuje pro trest smrti pro Horákovou. :-/

3 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4034x
Právník, který věří tomu, že právo je cesta ke spravedlnosti.

Seznam rubrik